Informatie

Waar kunt u mij voor bellen?
Bent u opzoek naar een schrijver, een verslaggever of goed advies over geschreven informatie? Dan bent u hier op het juiste adres. Teksten op maat met een goed verhaal.

Journalistiek
Nieuws, maar ook reportages of een mooi verhaal over opmerkelijke gebeurtenissen zijn hier in goede handen. Heeft u tips over een onderwerp dat grondig onderzocht moet worden? Of kent u iets waar wel eens een licht op mag worden geschenen? Neemt u dan gerust contact op.

Tekstschrijven
Een goedgeschreven tekst kan al het verschil maken. Een vattend persbericht, vlot geschreven informatietekst of makkelijk te lezen interview schept precies het beeld waar u naar opzoek bent. Teksten worden op maat gemaakt en kunnen in diverse vormen geleverd worden. Met de juiste commerciƫle tekst plaatst u uw onderneming sterk in de markt. Ik ga graag met u in gesprek.

Redactiewerk
Een tekst moet zeggen waar het op staat en snel leesbaar zijn. Hiervoor kan de hulp van een eindredacteur onmisbaar zijn. Wilt zeker weten dat uw informatie in foutloos Nederlands de juiste informatie overbrengt? Neemt u dan contact op. Uw tekst wordt opgepoetst tot hij schittert.

 

Wie is Samuel Bom?
Samuel vertelt graag verhalen. Zijn specialiteiten zijn reportages, achtergrondverhalen en interviews.
Hij voltooide een bachelor en researchmaster in literatuurschap aan de Universiteit Utrecht, gevolgd door de Post-Academische Deeltijd Opleiding Journalistiek aan de Erasmus Universiteit.
Naast journalistiek werk schrijft Samuel ook proza en is vice-voorzitter van kunstenaarsgenootschap Het Verbond. Zijn verhalen vindt u op BomVertelt.